Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ - ΑΞΙΕΣ

Όραμα – Αξίες

Η δυναμική ανάπτυξη της ΜΙΝΕΡΒΑ βασίζεται στις διαχρονικές αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, στη συνεχή της προσπάθεια, στο πάθος της για ποιότητα  καθώς και στην υπευθυνότητα την οποία επιδεικνύει προς την ελληνική κοινωνία και το περιβάλλον.

Σήμερα, στο δεύτερο αιώνα ζωής της εταιρείας, το όραμά μας για το μέλλον μεγαλώνει και αναφέρεται στην έμπνευση που δίνουμε στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να έρθουν πιο κοντά μέσω της ελληνικής μεσογειακής διατροφής.

Οι αξίες μας – CAN DO

COURAGEΘάρρος

Θέτουμε προκλήσεις για τους εαυτούς μας και τους άλλους, και αμφισβητούμε τον καθιερωμένο τρόπο εργασίας, όπου χρειάζεται. Έχουμε τη δύναμη, την προθυμία και την αποφασιστικότητα να ξεκινήσουμε, να υλοποιήσουμε πράγματα και να τα φέρουμε σε πέρας.

ACCOUNTABILITYΥπευθυνότητα

Όλοι είμαστε υποστηρικτές της εταιρείας μας. Αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη για την επίτευξη των στόχων μας και υλοποιούμε αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε. Ενεργούμε με ευθύτητα, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη. Ζητάμε βοήθεια, παραδεχόμαστε και αποκαθιστούμε τα τυχόν λάθη μας.

NETWORKINGΟμαδικότητα

Ανεξάρτητα σε ποιο τμήμα, γεωγραφική περιοχή ή χώρα εργαζόμαστε αποτελούμε κομμάτι της ίδιας εταιρείας. Εργαζόμαστε προς έναν κοινό στόχο μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική εργασία.

DRIVEΕνεργητικότητα

Κυνηγάμε την επιτυχία ακατάπαυστα. Μαζί προσεγγίζουμε κάθε ημέρα με την ενέργεια, το πάθος και την επιμονή που χρειάζονται για να υπερβούμε τις προσδοκίες.

ONENESSΕνότητα

Όλοι είμαστε οι άνθρωποι ΜΙΑΣ ομάδας. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, ανεξάρτητα από τη θέση. Ενεργούμε με επαγγελματισμό και μαζί γιορτάζουμε την επιτυχία μας με συγκροτημένη υπερηφάνεια. Επιτυγχάνουμε τους σκοπούς μας χωρίς τυμπανοκρουσίες.