Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γνωρίστε τους ανθρώπους κλειδιά της Μινέρβα.

Board of Directors

Δ. Τακάς, Πρόεδρος

Α. Γιαννακάκος, Εντεταλμένος Σύμβουλος

Ι. Καλαντζής, Μέλος

Ν. Κούλης, Μέλος

Α. Κατσουρίδης, Μέλος

Π. Σολωμός, Μέλος

 

Management Team

Γρηγόρης Ψωμάς
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων βρίσκεται ο Γρηγόρης Ψωμάς από το Φεβρουάριο του 2015. Στο δυναμικό της Μινέρβα εντάχθηκε το 2007, όπου διετέλεσε για επτά χρόνια National Account Manager,  έχοντας την ευθύνη διαχείρισης σημαντικών πελατών της εταιρείας. Στη διάρκεια αυτή, συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχημένη εισαγωγή στην αγορά των νέων κατηγοριών προϊόντων της εταιρείας, όπως το Βούτυρο, τα Τυροκομικά και πρόσφατα το Ξίδι.

Έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Χρύσα Μπόνου
BUSINESS UNIT DIRECTOR

Η Χρύσα Μπόνου είναι Business Unit Director της Μινέρβα από τον Ιούνιο του 2018. 

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στη Μινέρβα το 2001 στον τομέα του Marketing, κατά την οποία απέκτησε  σημαντική εμπειρία σε αρκετές κατηγορίες στον χώρο του τροφίμου. Το 2013 ανέλαβε τη θέση της Διεθύντριας Marketing με ευθύνη την εγχώρια και τις διεθνείς αγορές όπου συνέβαλε  ουσιαστικά στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας με ενδυνάμωση του portfolio της, σε υπάρχουσες αλλά και νέες προϊοντικές κατηγορίες και αγορές καθώς και στη δημιουργία ισχυρών μαρκών στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Κατέχει πτυχίο Οικονομικών Σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και μεταπτυχιακό στο Marketing από το University of Leicester.

Ράνια Τσάκα
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η Ράνια Τσάκα είναι Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών από τον Μάιο του 2014. Η Ράνια Τσάκα εργάστηκε αρχικά ως Accounting Manager στην εταιρεία Τζάνος ΑΕΒΕ, για να ξεκινήσει την πορεία της στη ΜΙΝΕΡΒΑ το 1997. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, απέκτησε σημαντική εμπειρία και προσέφερε στην εταιρεία από τις θέσεις της Accounting Manager και Financial Control and Accounting Manager.

Κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Γιώτα Ηλιοπούλου
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ MARKETING

Η Γιώτα Ηλιοπούλου βρίσκεται  στο δυναμικό της Μινέρβα από το 2010 έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στα κεντρικά του Ομίλου με έδρα το Μάντσεστερ. Από τον Ιούνιο του 2018 είναι Διευθύντρια Marketing της Μινέρβα και αποτελεί μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στις διεθνείς αγορές.

Αχίλλεια Κοντού
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Η Αχίλλεια Κοντού βρίσκεται στο δυναμικό της Μινέρβα από το Μάιο 2018, ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος της Διοικητικής Ομάδας της εταιρείας.

Έχει εργαστεί σε μεγάλους και απαιτητικούς οργανισμούς, στα πεδία του Finance και του HR σε διάφορους κλάδους, όπως χρηματοοικονομικό, συμβουλευτικό, φαρμακευτικό και καταναλωτικών προϊόντων (FMCGs).

Διαθέτει πτυχίο του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα της Διεθνούς Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής  από το Πανεπιστήμιο του Southampton, Ην. Βασίλειο.

Κώστας Αντωνόπουλος
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

 

Στη θέση του Διευθυντή Eφοδιαστικής  Αλυσίδας βρίσκεται ο Κώστας Αντωνόπουλος  από το 2003. Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Μινέρβα Ελαιουργική ΑΕ. Έχει σπουδάσει Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Στο δυναμικό της Μινέρβα εντάχθηκε το 1985 σαν υπεύθυνος Προγραμματισμού  Παραγωγής , για να περάσει στην Διοίκηση Παραγωγικών τμημάτων , την Διεύθυνση των Εργοστασίων ,την ευθύνη των Αγορών και σταδιακά  όλο το φάσμα των Τμημάτων της Εφοδιαστικής αλυσίδας .

Η ΜΙΝΕΡΒΑ
ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
115
XΡΟΝΙΑ ποιότητας
ΠΕΡΙΠΟΥ
200
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ δυναμικό
25
ΧΩΡΕΣ διανομής
2
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ παραγωγής
ΠΑΝΩ ΑΠΟ
220
ΠΡΟΪΟΝΤΑ στην αγορά
Ευκαιρίες Καριέρας
Στόχος μας είναι να επιλέγουμε το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό με τις απαιτούμενες ικανότητες για την κάθε θέση, την κατάλληλη στιγμή.